En gofika i Hultsfred

Hej allihopa och vad roligt att få se er här inne på bloggen idag igen! Det är många saker som gläder mig, och att ni kommer hit till min lilla hörna på nätet är ett glädjeämne. En annan grej som ger mig lite glädje är att fika. Jag bara älskar att fika och är särskilt förtjust i en kopp kaffe med en härligt god kanelbulle. För det mesta är det just det som jag köper när jag går till ett konditori i Hultsfred som heter Vimmerby Bageri & Konditori. 

Någon kanske tycker att det är lite fantasilöst med kaffe och kanelbulle. Men, hörni, någon gång ibland slår jag till på en bakelse, så även jag varierar mig även om det för det mesta som sagt nästan alltid blir det gamla vanliga. Det är så trevligt att gå på café, sitta ner och njuta av den där speciella stämningen som man hittar på caféer. Just Vimmerby Bageri & Konditori är ett gammalt anrikt café och det är en speciell känsla som sitter i väggarna som inte finns hos alla caféer. Tro mig, jag har fikat på jättemånga olika caféer, och det café jag tycker allra mest om är faktiskt Vimmerby Bageri & Konditori. Jag tänkte att det var bra att skriva ett inlägg om detta så att alla fikasugna läsare får veta att detta konditori i Hultsfred finns. Det här är också ett bageri som säljer alla möjliga godsaker, givetvis även för avhämtning. Det var väl i stort sett allt jag hade tänkt mig att berätta om det här, och jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget! 

Du gillar kanske också...