Fotvård i Vellinge

Hej på er allihopa, roligt att ni har kommit in till mig och min blogg den här måndagen i mitten av maj. Jag hoppas allt är bra med er idag och att ni känner att veckan har startat på ett bra sätt. Jag har en plan med det här inlägget, och det är att berätta om ett företag som heter Tina Små & Stora Fötter, och det är ett företag som erbjuder kvalitativa och behandlingar inom fotvård i Vellinge med omnejd. 

Jag har själv besökt det här företaget och jag tror att jag med säkerhet kan säga att även ni som har problem med era fötter kommer att få all den hjälp som ni behöver när vi vänder er till Tina Små & Stora Fötter. Det här företaget erbjuder både medicinsk och vanlig fotvård i Vellinge, och när man kommer till dem för att få fotvård så utförs behandlingarna av välutbildad och erfaren personal med flera år av erfarenhet i att ta hand om och vårda och behandla fötter. Jag har haft stora problem bland annat med vårtor, men sedan jag började att gå dit så har jag fått hjälp och nu vårtorna har försvunnit, äntligen. Men, risken är att det kommer tillbaka och eftersom inget av de vårtmedel har hjälpt som jag köpt på apoteket så tänker jag att om vårtorna ger sig tillkänna så kommer jag att återigen boka en tid till Tina Små & Stora Fötter. Det här företaget vill jag verkligen tipsa er som söker fotvård i Vellinge om. Nu får ni alla ha en bra vecka, håll era ögon öppna för det är inte omöjligt att det kommer några fler inlägg under veckans gång. 

Du gillar kanske också...