Så här sänkte jag mina elkostnader

Efter en lång dag på jobbet önskar jag alla mina läsare en riktigt god kväll. Vad trevligt att ni ville ta er tid att läsa i min blogg som ikväll kommer handla om hur det gick till när jag installerade en värmepump i min villa i Sollefteå. Jag flyttade in i det här huset för två år sedan. Det är en äldre villa, och det gamla uppvärmningssystemet var dyrt, speciellt under den långa och kalla vintern som vi hade förra året. Jag höll på att få en chock när elräkningen kom. JL vvs & kylteknik är ett företag inom VVS-arbeten, men de är också återförsäljare för luft/vattenvärmepumpar. Det var en god idé att investera i ett nytt uppvärmningssystem och jag är glad över att jag valde just denna firma för uppdraget. 

 

Jag visste att JL vvs & kylteknik är ett kompetent företag inom dessa områden eftersom några arbetskamrater hade anlitat dem före mig. Min bror som bor i Östersund hade nyligen fått hjälp av denna firma, även han hade installerat en vatten/värmepump. Jag blev, kan man säga, sugen på att vidta åtgärder hemma hos mig, efter att jobbarkompisarna och brorsan blivit så nöjda. När jag hörde hur de sänkt sina uppvärmningskostnader rejält, tvekade jag inte. Jag lyfte luren och ringde upp till JL vvs & kylteknik. Det dröjde inte länge innan en representant för företaget kom hem till mig för att gå igenom olika alternativ. Jag valde en pump av allra högsta kvalitet, fick hjälp med installation och detta ska hålla i väldigt många år framöver. Det här är något som många fler borde överväga att installera. Nu är här varmt och skönt i villan på vintern, och svalt och skönt om sommaren. Tack för att ni tog er tid att läsa! 

Du gillar kanske också...