Ta hand om dina tänder

Idag tänkte jag tipsa om bra tandvård i Jönköping som jag besöker då och då för att bibehålla den kvalitet som mina tänder har idag. Det räcker nämligen inte med att besöka tandläkaren en gång vartannat år för att verkligen se till att man har bra och starka tänder, eller att man borstar tänderna två gånger om dagen, för det kan hända mycket under tiden som du inte vet om. Därför är det av stor vikt att besöka en tandhygienist lite då och då för att se till att din mun och dina tänder är som de ska vara. Jag har besökt Huskvarna Tandvård nu i flera år, och de kontrollerar läget på tänder och munhåla. De har kunnat upptäcka tandsten i tid så att jag har kunnat behandla det, till exempel. Det kommer att spara dig tandläkarkostnader om du istället går till en tandhygienist för tandvård och upptäcker saker i tid. Som ni vet så skriver jag om lite allt möjligt i den här bloggen, för jag vill göra er delaktiga i mitt liv och vad som händer. Det är en stor del av vem jag är, att skriva och att kommunicera med mina läsare. Jag tycker dessutom att det är väldigt roligt att så många av er vill följa mig och min resa genom livet. Ni har varit med mig så länge nu att jag inte ens vet hur det är att vara utan er… Därför ser jag det också som något viktigt att förvalta; att rekommendera och tipsa er om bra företag och annat som kan göra livet lite enklare på något vis. Huskvarna Tandvård är ett sådant företag. Mina tänder mår väldigt bra av regelbunden tandvård, och det tror jag även att era skulle göra.  

Du gillar kanske också...